Football Talk

Βολές κατά Ράνγκνικ από τον Πολ Σκόουλς: «Τι περιμένουμε; Φέραμε έναν προσωρινό προπονητή που δεν έχει προπονήσει ποτέ μια ελίτ ομάδα»

Βολές κατά Ράνγκνικ από τον Πολ Σκόουλς: «Τι περιμένουμε; Φέραμε έναν προσωρινό προπονητή που δεν έχει προπονήσει ποτέ μια ελίτ ομάδα»
Δριμεία κριτική από τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόλ Σκόουλς, προς τον τεχνικό της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ, μετά την συντριβή από την συμπολίτισσα Σίτι με 4-1.
Η αποκαρδιωτική εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων» στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι και η ήττα με το βαρύ 4-1 εξόργισε όλους τους φιλάθλους της. Στην ανάλυση του παιχνιδιού μετά τον αγώνα, ο άλλοτε άσσος της Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, εξαπέλλυσε επίθεση για ακόμη μία φορά στον προσωρινό προπονητή της ομάδας Ραλφ Ράνγκνικ ενώ παράλληλα επέκρινε και την απόφαση της διοίκησης να τον προσλάβει τον περασμένο Νοέμβριο για αντικαταστάτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος των κόκκινων δήλωσε: «Τι περιμένουμε; Φέραμε έναν προσωρινό προπονητή που δεν έχει προπονήσει ποτέ μια ελίτ ομάδα. Δεν είχε αναλάβει ποτέ μια μεγάλη ομάδα, δεν έχει προπονήσει μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ που εδώ υπάρχουν απαιτήσεις. Με όποιον και να παίζεις, δεν έχει σημασία. Έχει προπονήσει έναν σύλλογο για δύο χρόνια από τα τελευταία 10 χρόνια. Πώς η Γιουνάιτεντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο κατάλληλος για έξι ή επτά μήνες; Με μπερδεύει. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Σίτι, οι παίκτες έμοιαζαν χαμένοι. Έμοιαζαν σαν να μην είχαν ιδέα τι έκαναν».



www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0