Football Talk

Έλτσε – Μπαρτσελόνα 1-2: «Ίδρωσαν» αλλά νίκησαν οι Καταλανοί, με σούπερ Φεράν Τόρες

Έλτσε – Μπαρτσελόνα 1-2: «Ίδρωσαν» αλλά νίκησαν οι Καταλανοί, με σούπερ Φεράν Τόρες

Έκρυβε… παγίδες η εκτός έδρας αναμέτρηση στο Έλτσε για την Μπαρτσελόνα, αλλά γλίτωσε με ανατροπή στο φινάλε.

Πολύ σκληρή αποδείχθηκε η Μπαρτσελόνα στο Μανούελ Βαλέρο και παρότι πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ανατροπή.

Η ομάδα του Τσάβι ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο η Έλτσε ήταν αυτή που προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, στο 44′ ο Πέδρι προσπάθησε να κάνει δική του τη μπάλα όμως άθελά του έστρωσε την μπάλα στον Φιντέλ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τερ-Στέγκεν κάνοντας το 1-0. Η επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύτηκε από την είσοδο του Φεράν Τόρες στο ματς. Μια κίνηση που αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο Ισπανός ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 στο 61’. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν η κύρια απειλή για την εστία της Έλτσε, αλλά νικήθηκε σε δύο ακόμα περιπτώσεις από Μπαντία. Ο,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Τόρες, το έκανε ο Μέμφις Ντεπάι από το σημείο του πέναλτι. Ο Αλεχάντρο Ερνάντεζ μετά υπόδειξη του VAR καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μπαραγκάν, με τον Ολλανδό φορ της Μπάρτσα να γράφει το 1-2. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ζόρντι Άλμπα, αλλά ο VAR αυτή τη φορά είχε αντίθετη άποψη και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Με αυτό το τρίποντο η Μπαρτσελόνα, προσπέρασε την Μπέτις (αγωνίζεται στις 22:00 με Ατλέτικο Μ.) και ανέβηκε στην 3η θέση με 48 βαθμούς. Η Έλτσε στον αντίποδα παραμένει χαμηλά, όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Έλτσε (Φ.Ροντρίγκεζ): Μπαντία, Μπαραγκάν, Ρόκο, Γκονσάλες, Μοχίκα, Μορέντε (65' Πόντσε), Μασκαρέλ (85' Κίκε), Γκούτι (78' Μαρκόνε), Φιντέλ (78' Χοσάν), Μίγια, Μπογέ (65' Καρίγιο)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Άλβες (85' Ντεστ), Αραούχο, Πικέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ (68' Νίκο), Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντεμπελέ (75' Τραορέ), Ομπαμεγιάνγκ (75' Ντεπάι), Γκάβι (46' Φ.Τόρες)


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0