Football Talk

Διαψεύδει για Χάαλαντ ο Λαπόρτα: «Καμία συνάντηση ή διαπραγμάτευση»

Διαψεύδει για Χάαλαντ ο Λαπόρτα: «Καμία συνάντηση ή διαπραγμάτευση»

Μπορεί το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ να παίζει αρκετά για τη Μπαρτσελόνα, όμως ο Τζουάν Λαπόρτα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη με τον ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τα πιο «καυτά» της αγοράς και ο Νορβηγός φορ αναμένεται να έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι ως προς την απόφασή του.

Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ακουστεί, βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα, με τις τελευταίες πληροφορίες να έκαναν λόγω και για διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Τζουάν Λαπόρτα διέψευσε κάθε σενάριο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Καταλανών, ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία συνάντηση αλλά ούτε διαπραγμάτευση για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού.

Αναλυτικά είπε: «Δεν διαπραγματευόμαστε με τον παίκτη, όταν πρέπει να γίνει θα το κάνουμε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν κι εφόσον προκύψει. Ο Τσάβι δεν το έχει αρνηθεί; Λοιπόν, το αρνούμαι εγώ κατηγορηματικά. Αν διαπραγματευτούμε, θα το κάνουμε πρώτα με την Ντόρτμουντ.

Εργαζόμαστε με πολλούς παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε και σχεδιάζουμε, αλλά δεν έχουμε διαπραγματευτεί ακόμα με παίκτες. Ούτε συνάντηση ούτε διαπραγμάτευση ούτε τίποτα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0