Football Talk

Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο με σφραγίδα Σολέρ!

Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο με σφραγίδα Σολέρ!

Νίκη με υπογραφή του Κάρλος Σολέρ, ο οποίος έβγαλε δύο ασίστ και πέτυχε ένα γκολ, πανηγύρισε η Βαλένθια κόντρα στη Γρανάδα σκαρφαλώνοντας έτσι ξανά στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Ένα φαινομενικά εύκολο τρίποντο πήρε η Βαλένθια επί της Γρανάδα, επικρατώντας με 3-1 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «νυχτερίδες» χρειάστηκαν 14 λεπτά προκειμένου να σημειώσουν τρία γκολ και ένα… αυτογκόλ, ανεβαίνοντας με αυτή τη νίκη ξανά στην 9η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Γκέδες στο 48’ καθώς έπιασε μια εξαιρετική κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Σολέρ μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκόμες να σκοράρει για το 2-0 με τον ίδιο τρόπο και τον δημιουργό να είναι ξανά ο 25χρονος μέσος.

Λίγο αργότερα η Βαλένθια προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον εαυτό της αφού ο Ντομένετς βρήκε δίχτυα, ωστόσο για κακή του τύχη ήταν αυτά της ομάδας του με αποτέλεσμα να μειώσει για τη Γρανάδα σε 2-1 στο 56’! Ο Σολέρ, ωστόσο, έμελλε να βγάλει τους γηπεδούχους από τη δύσκολη θέση καθώς χάρις σε δικό του τέρμα, με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Νωρίτερα η Εσπανιόλ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χετάφε με 2-0, χάρις του Καμπρέρα στο 17’ και αυτογκόλ του Καμπάκο 10 λεπτά αργότερα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένετς, Φουλκέ, Τσεμέρτ, Γκιγιαμόν, Μουσά (73’ Χιλ), Σολέρ (Μοσκέρα), Ράτσιτς, Λάτο, Γκέδες, Αντρέ (86’ Κόστα), Γκόμες (73’ Ντούρο)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Ντίαθ (76’ Κίνι), Σάντσεθ, Τορέντε, Νέβα, Μίγια (76’ Ρόσινα), Πέτροβιτς, Μοντόρο (66’ Μολίνα), Πουέρτας (65’ Ματσίς), Σουάρες (76’ Αρέθο), Ουζούνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0