Football Talk

«Έκλεισε» τον νέο… Πέδρι η Μπαρτσελόνα: Στα «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι ο Πάμπλο Τόρε!

«Έκλεισε» τον νέο… Πέδρι η Μπαρτσελόνα: Στα «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι ο Πάμπλο Τόρε!

Μία ακόμα επένδυση που θυμίζει αυτή του Πέδρι, προχώρησε η Μπαρτσελόνα, καθώς έκανε δικό της τον Πάμπλο Τόρε, με τη μεταγραφή να ισχύει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επιτυχία της απόκτησης του Πέδρι, θύμισε άλλες εποχές στη Μπαρτσελόνα. Ο 18χρονος μέσος, εκτός από το βραβείο του «Golden Boy», έχει δείξει πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο άμεσο μέλλον.

Για τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, ήταν ο κατάλληλος για να τους ανοίξει η… όρεξη σε τέτοιου είδους επενδύσεις. Έτσι, στο δρόμο για τη Βαρκελώνη έχει μπει ακόμα ένα παρόμοιο ταλέντο, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι στη διάθεση του Τσάβι.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Τόρε. Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη Μπαρτσελόνα και το ερχόμενο καλοκαίρι θα μαζέψει βαλίτσες για να κάνει το πρώτο του, τεράστιο, βήμα.

Ταυτόχρονα, ο ισπανικός σύλλογος θα πληρώσει το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ στη Ράσινγκ Σανταντέρ, στην οποία ανδρώθηκε κιόλας ενώ η ρήτρα του στη Μπαρτσελόνα θα είναι στα 100 εκατ. ευρώ. Φέτος, μετράει 23 συμμετοχές, με απολογισμό έξι γκολ και επτά ασίστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0