Football Talk

Οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζιντάν!

Οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζιντάν!
Δεν φαίνεται να... αρέσει η ανεργία στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστέψει στην προπονητική για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.
Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να... καραδοκεί. Η θητεία του Αργεντινού προπονητή στην γαλλική πρωτεύουσα ξεκίνησε στην αρχή του 2021, ίσως όμως πλησιάζει στο τέλος της. 
Σύμφωνα με το Footmercato, λοιπόν, ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάστασή του είναι ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Ζιντάν αρχικά δίσταζε να αποδεχτεί την θέση, πλέον όμως έχει αναθεωρήσει και είναι έτοιμος να κάτσει στον πάγκο των Παριζιάνων. 

Icon_RA_210406_013.jpg

Οι δύο πλευρές βρίσκονται διαρκώς σε συζητήσεις με στόχο να βρεθεί μια συμφωνία που να τις ικανοποιεί. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιτευχθεί, ο Γάλλος θα αναλάβει την Παρί από το καλοκαίρι.
Ο Ζιντάν μετά από δύο διαδοχικές, πετυχημένες θητείες με την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, με τον Κάρλο Αντσελότι να παίρνει την θέση του. Φαίνεται όμως πως μπορεί σύντομα να... βγει από την ανεργία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0