Football Talk

Σαλάχ: «Όταν είδα πως ήμουν 7ος στη ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, σοκαρίστηκα!»

Σαλάχ: «Όταν είδα πως ήμουν 7ος στη ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, σοκαρίστηκα!»
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για τα όσα έχει πετύχει έως σήμερα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ αναφέρθηκε και στην έβδομη θέση που κατέλαβε στη ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, αφήνοντας σαφείς αιχμές!
Τι κι αν διανύει μία ακόμα «δαιμονισμένη» σεζόν; Όταν ήρθε η ώρα της... κρίσεως, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είδε το όνομά του να φιγουράρει στην έβδομη θέση της ψηφοφορίας για τη Χρυσή Μπάλα του 2021. 

Παρά τα 150 του γκολ, που τον έφεραν δεύτερο στη λίστα των πρώτων σκόρερ της Λίβερπουλ, πίσω μόνο από τον Ρότζερ Χαντ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός συγκέντρωσε μόλις 121 πόντους, γεγονός που καθώς φαίνεται από τις δηλώσεις του στη «Yallakora», τον «πλήγωσε» αρκετά.

«Ήμουν σοκαρισμένος, δεν υπήρχε άτομο στον κόσμο που να περίμενε πως θα ερχόμουν 7ος. Δεν αισθάνομαι πως υπήρχε κάποια θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχουν κάποιες χώρες που δεν ξέρω πώς επιλέγουν.

Εάν ρωτήσετε οποιονδήποτε Αιγύπτιο πριν από 6-7 χρόνια εάν θα υπήρχε κάποιος παίκτης που θα μπορούσε να είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, θα απαντούσαν αρνητικά.

Εάν πεθάνω τώρα, θα έχω πετύχει αρκετά πράγματα τα οποία ονειρεύτηκα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0