Football Talk

Λαμία: Τέλος κι επισήμως ο Γρηγορίου

Λαμία: Τέλος κι επισήμως ο Γρηγορίου

Με ανακοίνωσή της η Λαμία ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Γεγονός ήδη γνωστό από την Τρίτη (1/3), ωστόσο πλέον επισημοποιημένο. Η Λαμία ανακοίνωσε το επίσημο «διαζύγιό» της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έπειτα από την παραίτηση του 48χρονου τεχνικού.

Ο ίδιος σε 15 μήνες στο τιμόνι της ομάδας ήταν παρών σε 55 αναμετρήσεις στις οποίες μέτρησε 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 22 ήττες. Επιπλέον οδήγησε την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σ’ έναν εντυπωσιακό προημιτελικό κόντρα στον Άρη. Διάδοχός του αναμένεται να είναι ο -προσφάτως διαζευγμένος με τον Απόλλωνα Σμύρνης- Τζιανλούκα Φέστα.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον προπονητή, κ Μιχάλη Γρηγορίου. Στους 15 μήνες που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μας η συνεργασία μας ήταν αγαστή και πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Ωστόσο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο κ. Γρηγορίου είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία σήμερα την έκανε αποδεκτή. Είμαστε ευγνώμονες για το περσινό επίτευγμα της παραμονής στην κατηγορία μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη περίοδο αλλά και για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα!

Εις το επανιδείν!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0