Football Talk

ΑΕΚ: Η πρώτη ομιλία του Οφρυδόπουλου στα Σπάτα και η αποστολή για ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Η πρώτη ομιλία του Οφρυδόπουλου στα Σπάτα και η αποστολή για ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έπιασε δουλειά στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ – Η πρώτη προπόνηση, η ομιλία και το ξενοδοχείο

Έπιασε δουλειά ο Σωκράτης Οφρυδρόπουλος στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Έχοντας δίπλα του τον Ηλία Κυριακίδη κι αφού νωρίτερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, ο Έλληνας τεχνικός πριν την πρώτη του προπόνηση συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και τους είπε δυο πρώτα λόγια:

«Όποιος αναλαμβάνει αυτή την ομάδα κανονικά πρέπει να είναι πολύ  χαρούμενος. Αλλά σε αυτή τη συγκυρία που βρισκόμαστε οι ώρες είναι δύσκολες για όλους μας. Η στιγμή δεν είναι χαρούμενη. Αυτό που θέλω να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι παίζουμε όλοι για την ομάδα. Παίζουμε για τον εαυτό μας, τον συμπαίκτη μου και όλοι μαζί για την ομάδα» ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του.

Στην προπόνηση οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και είναι εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπως και ο Λε Ταλέκ, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι κι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο Σιμάνσκι, ο οποίος έλειψε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Να τονιστεί πως εν αντιθέσει με ό,τι γινόταν με τον Αργύρη Γιαννίκη οι παίκτες θα διανυκτερεύσουν απόψε στο ξενοδοχείο κανονικά.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0