Football Talk

Ντέμης: «Να βιαστεί η ΑΕΚ για προπονητή – Δεν θα τον βρει με τηλέφωνα ή Wyscout» (video)

Ντέμης: «Να βιαστεί η ΑΕΚ για προπονητή – Δεν θα τον βρει με τηλέφωνα ή Wyscout» (video)

Την άποψή του σχετικά με το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην «Monday FC».

Με την μία ήττα να διαδέχεται την άλλη, η ΑΕΚ έχει βρεθεί πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Το ίδιο και η θέση του Αργύρη Γιαννίκη, με αποτέλεσμα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για την επικείμενη απόλυσή του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να πάρει κι εκείνος θέση στο θέμα, εκφράζοντας την άποψή του. Συγκεκριμένα στην εκπομπή του «Monday FC» στη NOVA υπογράμμισε πως η «Ένωση» θα πρέπει να ψάξει άμεσα για προπονητή, τονίζοντας βέβαια πως αυτή είναι μια απόφαση που χρειάζεται χρόνο.

«Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ τον πιστεύει, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάτσει. Άρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον επόμενο. Για να τον βρει, πρέπει να βιαστεί. Τον Ιούνιο υπάρχει προετοιμασία.

Υπάρχει το φέτος, να μην χάσουμε την Ευρώπη, όμως υπάρχει και να χτίσουμε μία ομάδα και να πιστέψουμε σε έναν προπονητή. Με αυτό πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά η ΑΕΚ γιατί μεταξύ μας να πάρω μία θέση στην Ευρώπη και να ασχοληθώ με το να μην χτίσω μία ομάδα, τι να το κάνω.

Είναι μία κρίσιμη απόφαση που θέλει χρόνο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βρεις έναν προπονητή. Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα, ούτε με το Wyscout. Κάνεις ταξίδια, συζητάς. Πρέπει να κάνεις κουβέντες με ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον προπονητές δεν θα έβρισκα παίρνοντας τηλέφωνο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0