Football Talk

Αταλάντα – Σαμπντόρια 4-0: «Τεσσάρα» και... φουλάρει για τετράδα η ομάδα του Μπέργκαμο!

Αταλάντα – Σαμπντόρια 4-0: «Τεσσάρα» και... φουλάρει για τετράδα η ομάδα του Μπέργκαμο!
Η Αταλάντα επιβλήθηκε της Σαμπντόρια με 4-0, σ' ένα εύκολο βράδυ για την ομάδα του Μπέργκαμο που συνενίζει να διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Η Αταλάντα είχε μια εύκολη βραδιά κόντρα στην 15η Σαμπντόρια, παίρνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο» που την διατηρεί μια ανάσα από την Γιουβέντους που βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, ξεπερνώντας παράλληλα τη Ρόμα στη βαθμολογία!

Η Αταλάντα χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Σαμπντόρια. Ο Φρόιλερ πέρασε μια ωραία μπαλιά στην περιοχή προς τον Πάσαλιτς ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με μια καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο ημίωρο του αγώνα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Πεσίνα πέρασε μια φανταστική μπαλιά στον Κόπμεϊνερς ο οποίος με εκπληκτικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολλανδός όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» για την Αταλάντα κάνοντας το 3-0 στο 61’!

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν «χορτάσει» με το 3-0. Ο Μίραντσουκ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 προσθέτοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, με την Αταλάντα να βλέπει για τα καλά… τετράδα!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0