Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Απέδρασαν από το «Deutsche Bank Park» με Σανέ οι Βαυαροί!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Απέδρασαν από το «Deutsche Bank Park» με Σανέ οι Βαυαροί!
Με γκολ του Λιρόι Σανέ στο 71’, η Μπάγερν Μονάχου έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πήρε ακριβώς το αποτέλεσμα που χρειαζόταν κόντρα στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη! Μετά από δύο σερί παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη οι Βαυαροί, πανηγύρισαν επιτέλους τους τρεις βαθμούς, καθώς επικράτησαν των «αετών» με 1-0!

Οι «αετοί» του Γκλάσνερ ήταν αρκετά καλοί, κοίταξαν στα μάτια την Μπάγερν και είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο, όταν δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου και να σκοράρεις, δεν μπορείς να ζητάς κάτι παραπάνω από το ματς.

«Χρυσή αλλαγή» για τον Νάγκελσμαν αποδείχθηκε ο Σανέ, ο οποίος πέρασε στο 67’ στον αγωνιστικό χώρο, και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε για το 1-0, που παρέμεινε και ως το τέλος! Στην 1η θέση η Μπάγερν Μονάχου με 58 βαθμούς, στην 10η η Άιντραχτ με 31.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντα Κόστα, Χρούστιτς (82' Λάμερς), Σόου, Λεντς (78' Χάουγκε), Κνάουφ (67' Μπορέ), Κόστιτς, Λίντστρομ (82' Καμάντα).

Μπάγερν Μονάχου (Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ερναντέζ, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (67' Σανέ), Γκνάμπρι, Κομάν (89' Τσούπο-Μοτίνγκ), Μουσιάλα (82' Ρόκα), Λεβαντόφσκι.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0