Football Talk

Καρβάλιο: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Καρβάλιο: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»
Ο Ζοάο Καρβάλιο στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ ανέφερε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβάλιο:

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Βρίσκομαι πολύ καλά και το μέλλον θα είναι καλό. Έχω προσαρμοστεί με την ομάδα και μου έκανε καλό ότι έπαιξα με την Β' ομάδα. Η φυσική μου κατάσταση είναι βελτιωμένη, αλλά έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σε θέση όμως να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός: «Στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωτικό να νικάς. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού παίζει για τη νίκη. Είμαστε επηρεασμένοι από την ήττα από την Αταλάντα, όμως θα το χρησιμοποιήσουμε ως μάθημα και προετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο παιχνίδι».

Για το Καραϊσκάκη: «Ήδη την έχω ζήσει την ατμόσφαιρα από τον πάγκο και είδα την παρουσία των φιλάθλων. Είδα πόσο θερμοί είναι και αγαπούν την ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γήπεδο γεμάτο, μακάρι να είναι την Κυριακή, και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα και να μας υποστηρίξουν».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Η απάντηση είναι εύκολη, όμως, η απόφαση είναι του προπονητή. Μπορώ να παίξω είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0