Football Talk

Σαουθάμπτον – Νόριτς 2-0: Ακούραστο τρίποντο για τους «αγίους»! (video)

Σαουθάμπτον – Νόριτς 2-0: Ακούραστο τρίποντο για τους «αγίους»! (video)

Εύκολη υπόθεση είχε η Σαουθάμπτον στην έδρα της καθώς επικράτησε με 2-0 της Νόριτς η οποία δεν φάνηκε να της φέρνει αντίσταση…

Ακούραστα πέρασε το βράδυ της η Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» πήραν με ευκολία το τρίποντο επικρατώντας της Νόριτς με 2-0, στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Premier League, αφού η  ομάδα του Ντιν Σμιθ δεν έβαλε κανένα εμπόδιο στον αντίπαλο.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 36ο λεπτό, με τον Άνταμς να προσπαθεί αρχικά με πλασέ να νικήσει τον Γκαν. Αφού όμως… προσπάθησε άλλη μία, τελικά η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα κι εκείνος πανηγύρισε το 1-0 της ομάδας του!

Από εκεί κι έπειτα άρχισε ένας καταιγισμός ευκαιριών για τους «αγίους», με καμία από αυτές να μην είναι αρκετή προκειμένου να μετουσιωθεί σε γκολ. Μέχρι που ήρθε ο Ρομέου για να αποδείξει το αντίθετο. Ο Ισπανός λοιπόν έπιασε ένα ωραίο σουτ στα όρια της περιοχής για να γράψει το 2-0 στο 88ο λεπτό, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Λιβραμέντο, Μπέντναρεκ,  Σαλίσου, Γουόλκερ-Πίτερς, Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πράους, Ρομέου, Ελιονούσι, Άνταμς, Μπρόχα

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Γκίλμουρ, Νόρμαν,Μακλίν, Σάρτζεντ, Πούκι, Ράσιτσα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0