Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει να... αιφνιδιάσει τον Γκασπερίνι

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει να... αιφνιδιάσει τον Γκασπερίνι

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία για την ρεβάνς με την Αταλάντα και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει την στρατηγική του με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μετά από ένα δύσκολο τριήμερο με δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς σε Μπέργκαμο και Βόλο, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρτίνς την Δευτέρα. Μια απαραίτητη αποφόρτιση ενόψει του «τελικού» που ακολουθεί το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στο Φάληρο κόντρα στην Αταλάντα. Του ματς της χρονιάς όπως είπε και ο Ματιέ Βαλμπουενά

Οι Πειραιώτες θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αποστολή έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι ποδοσφαιριστές έχουν την αυτοπεποίθηση πως μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει, όπως και στο πρώτο ματς, να αιφνιδιάσει τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμα και ο σχηματισμός με τετράδα στην άμυνα, ενώ οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα έχει μεγάλο ρίσκο. 

Πέρα όμως από την σχηματισμό και τα πρόσωπα που επιλέξει ο Μαρτίνς, πιο σημαντική ακόμα είναι η στρατηγική με την οποία θα προσεγγίσει το ματς. Δεν αποκλείεται αυτή να χωρίζεται και να διαφοροποιείται ανά 15-20 λεπτά μέσα στο ίδιο το παιχνίδι και ανάλογα φυσικά με την εξέλιξη του. Για το αρχικό κομμάτι του αγώνα φαίνεται πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κοινού και την ώθηση που μπορεί να δώσει αυτός στην ομάδα του. 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών (περίπου 16.000) σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες και αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας τους. Στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ από τους «ερυθρόλευκους» που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα και θα μεταφέρει την πίεση στην ιταλική ομάδα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0