Football Talk

Άρης: Προπόνηση με Τερζή, τα διαδικαστικά για Μπούργος

Άρης: Προπόνηση με Τερζή, τα διαδικαστικά για Μπούργος
Τα νέα της προπόνησης του Άρη - Τα διαδικαστικά για Μπούργο.

Με Τερζή έγινε η σημερινή (21/2) προπόνηση για τον Άρη στην προσπάθειά του να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Μπούργος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Άρη, απλά απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα.

Αυτό θέλουν να γίνει το ταχύτερο δυνατό στην ΠΑΕ Άρης, για να ανακοινώσουν και επίσημα τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, που είδε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/02, 18:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις μετάβασης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Μπρούνο Γκάμα να συμμετέχει στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0