Football Talk

ΑΕΚ: Επιστολή στον Κλάτενμπεργκ και έντονη διαμαρτυρία

ΑΕΚ: Επιστολή στον Κλάτενμπεργκ και έντονη διαμαρτυρία
Με αφορμή και τη χθεσινή εις βάρος της ΑΕΚ διαιτησία η ΠΑΕ με επιστολή της στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος και ζητά απαντήσεις…

Η ΑΕΚ είδε και στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ μία εχθρική διαιτησία απέναντί της με αποκορύφωμα το μη καταλογισμό πέναλτι που έγινε στον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 42’. Η ΠΑΕ λοιπόν, μετά τις γενικά κακές διαιτησίες φέτος εις βάρος της ΑΕΚ απέστειλε επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μέσω της οποίας αφενός διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος, αφετέρου του θέτει βασικά ερωτήματα, στα οποία αναμένει επίσημη τοποθέτηση από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Η ΠΑΕ λοιπόν, απέστειλε θεσμικά επιστολή στον Κλάτενμπεργκ και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το χθεσινό πέναλτι στον Ανσαριφάρντ και όχι μόνο… Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ μετά το ματς με τον Ατρόμητο, η επιστολή αυτή δεν περιορίζεται μόνο στον χθεσινό αγώνα, καθώς γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο σε βάρος της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Η ΠΑΕ θέτει τον Κλάτενμπεργκ προ των ευθυνών του θεωρώντας ότι έχει τη μέγιστη ευθύνη γι’ αυτό που γίνεται με τη συνολική στάση απέναντι στην ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα, περιμένοντας επίσημη τοποθέτηση. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0