Football Talk

ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-1: Μεγάλο διπλό για τους «ερυθρόλευκους» με την υπογραφή του Βαλμπουενά! (video)

ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-1: Μεγάλο διπλό για τους «ερυθρόλευκους» με την υπογραφή του Βαλμπουενά! (video)
Οι Πειραιώτες βρήκαν την κατάλληλη αντίδραση μετά την ήττα τους από την Αταλάντα και έφυγαν με το «χρυσό» τρίποντο από το Βόλο χάρη στον Ματιέ Βαλμπουένα, ο οποίος στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε πετύχει στο 90’ ένα τρομερό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο +12 η διαφορά από τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 24η αγωνιστική της Super League με σκοπό να αυξήσει τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ και να αποκτήσει ψυχολογία για τον επαναληπτικό κόντρα στην Αταλάντα (24/2, 19:45). Κάτι που κατάφερε με τη βοήθεια του Βαλμπουενά που αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά χρυσή αλλαγή.

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετή κατοχή και προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, όμως ο Βόλος με αντεπιθέσεις δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά, ο Τομ Φαν Βέρτ από καλή θέση δεν έπιασε το σουτ που θα ήθελε για να νικήσει τον Τομάς Βατσλίκ στο 21ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα ο Τσέχος απέκρουσε το σουτ του Φράνκο Ρομέρο.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Αγκιμπού Καμαρά και Γιώργο Μασούρα. Με τον μέσο από την Γουινέα να βρίσκει το δοκάρι του Κλέιμαν και τον Έλληνα εξτρέμ να μην μπορεί να σκοράρει στη συνέχεια σε κενή εστία. Ενώ ο Μαντί Καμαρά στο 68’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν με σουτ εκτός περιοχής που έμοιαζε ανίκητος

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι πρωτοβουλίες για να απειλήσει την εστία των Θεσσαλών και δημιούργησε μία φάση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 58ο λεπτό χωρίς όμως κάποια δυσκολία προς τον Κλέιμαν που μπλόκαρε τη μπάλα. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων ο Ρομέρο απείλησε εκ νέου την εστία του Βατσλίκ έπειτα από στημένη φάση με τη μπάλα να περνάει λίγο πιο δίπλα από το δοκάρι. Στο 74’ η ομάδα του Μπράτσου διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Παπέ Αμπού Σισέ όμως το VAR αποφάσισε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Μέχρις ότου να έρθει και πάλι σαν από μηχανής θεός ο Ματιέ Βαλμπουενά να πληγώσει τον Βόλο. Ο Γάλλος συνεργάστηκε με τον Ελ Αραμπί και με τρομερό σουτ στα όρια της περιοχής «σκότωσε» την άμυνα του Βόλου και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ομάδα του.

MVP

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα μιας και το γκολ του χώρισε της δύο ομάδες και χάρισε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δοκάρι του Αγκιμπού Καμαρά με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μασούρα που πήρε το ριμπάουντ και το έχασε σε κενή εστία.

Οι ενδεκάδες:

ΝΠΣ Βόλος (Κωσταντίνος Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκούλεν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης (70’ Κορέα), Νίνης (46’ Μπαρτόλο), Φερνάντες, Ρεγκατέν (80' Σέλις), Σοάρες, Φαν Βέρτ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (76’ Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης (63’ Εμβιλά), Καρβάλιο (63’ Βαλμπουενά), Αγκιμπού Καμαρά (76’ Τικίνιο), Μασούρας (46’ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί


Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0