Football Talk

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 1-1: Βαθμός... χρυσάφι για τις «καρακάξες» που συνεχίζουν το αήττητο σερί! (video)

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 1-1: Βαθμός... χρυσάφι για τις «καρακάξες» που συνεχίζουν το αήττητο σερί! (video)

Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στην 26η αγωνιστική της Premier League χάρη στα γκολ των Ντόουσον και Γουίλοκ.

Η Νιούκαστλ έφυγε από την αγγλική πρωτεύουσα με το τελικό 1-1 απέναντι στην Γουέστ Χαμ και διατηρούνται σε θετική τροχιά στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες! 

 

Η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ μετά από στημένη φάση. Στο 32’ ο Ντόουσον ξέφυγε από τον προσωπικό του «φρουρό» για να πάρει μια δυνατή κεφαλιά κοντά στο σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Η απάντηση της Νιούκαστλ ήρθε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γουίλοκ στο 45+1’ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και η αδύναμη, αλλά ακριβής προσπάθεια του, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, χτυπώντας πρώτα στο δεξί δοκάρι, με το «Goal line technology» να επικυρώνει το γκολ και τους φιλοξενούμενος να φέρνουν το ματς στα ίσια.



Με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1, η Νιούκαστλ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» που δίνει για να ανανεώσει το «εισιτήριο» της παραμονής της στην Premier League και τη νέα σεζόν. Αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος για τις «καρακάξες» που μένουν αήττητες (3 νίκες - 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα) ενώ στον αντίποδα το σύνολο του Μόγες αναδείχτηκε ισόπαλο με 1-1 για δεύτερο στη σειρά ματς μετά από εκείνο στην έδρα της Λέστερ, και έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα της κατάληψης της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0