Football Talk

Ο Εμπαπέ ζητά «τον ουρανό με τ’ άστρα» για να ανανεώσει στην Παρί!

Ο Εμπαπέ ζητά «τον ουρανό με τ’ άστρα» για να ανανεώσει στην Παρί!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Κιλιάν Εμπαπέ έθεσε τους όρους του στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του!

Άπαντες γνωρίζουν το σίριαλ μεταξύ Κιλιάν Εμπαπέ, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε κάνει ξεκάθαρο ότι ετοιμάζεται να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι στη «Βασίλισσα» όμως οι Παριζιάνοι δεν παραδίδουν τα όπλα και ετοιμάζονται να κάνουν ότι ζητήσει αρκεί να παραμείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αναφέρει ότι ο 23χρονος σούπερ σταρ έχει θέσει κάποιους όρους στους ιθύνοντες της Παρί, προκειμένου να ανανεώσει. Ωστόσο οι όροι αυτοί φτάνουν στα… όρια του να του παραδώσουν την ομάδα!

Αρχικά, επιθυμεί πιο αυστηρούς κανόνες στις καθημερινές δραστηριότητές της ομάδας και να μην αφήνει «λάσκα» τους κορυφαίους παίκτες της. Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή, ο Εμπαπέ αμφιβάλλει αν η ομάδα έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Δεύτερος όρος που έθεσε είναι να υπάρχει μεγάλη «αναφορά» σε αυτόν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ως προς τα εντός αγωνιστικού χώρου, θέλει η ομάδα να παίζει με ένα στυλ που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει και η «προτεραιότητα» των εκτελέσεων των φάουλ και των πέναλτι.

Τέλος ως προς το συμβόλαιό του δέχεται να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023 αρκεί να υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης που θα είναι ευνοϊκή για τους επίδοξους «μνηστήρες», ενώ ως προς τις απολαβές, επιθυμεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0