Football Talk

ΑΕΚ: Ούτε Γιαννίκης, ούτε κανείς! Μόνοι τους οι παίκτες και κανένας άλλος!

ΑΕΚ: Ούτε Γιαννίκης, ούτε κανείς! Μόνοι τους οι παίκτες και κανένας άλλος!

Το δείπνο των ποδοσφαιριστών την Τετάρτη (16/2) στη Γλυφάδα, στο οποίο δεν έδωσε το «παρών» ούτε ο Γιαννίκης, ούτε κάποιος από το τεχνικό τιμ και μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τα τελευταία πολλά αρνητικά αποτελέσματα, βαθμολογικά, είναι δύσκολη. Πλέον οι στόχοι της Ένωσης πηγαίνουν προς τα κάτω και το θέμα τώρα είναι να μην καταστραφεί εντελώς η σεζόν κι αυτό θα γίνει αν η ΑΕΚ καταφέρει να μην βγει Ευρώπη.

Οι παίκτες αναγνωρίζουν το κρίσιμο του πράγματος και χθες (16/2) προχώρησαν σε μία κίνηση ξεχωριστή: Όλοι οι ποδοσφαιριστές δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, μόνοι τους! Δηλαδή το «παρών» σε αυτό το τραπέζι δεν έδωσε ούτε ο Αργύρης Γιαννίκης, ούτε κάποιος από το τεχνικό τιμ, ούτε κάποιο άλλο μέλος από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι παίκτες με αυτή τους την κίνηση δεν απομονώνουν από την καθημερινότητά τους αυτούς που δεν βρέθηκαν στο χθεσινό δείπνο, απλώς δείχνουν διάθεση να πάρουν την υπόθεση πάνω τους και να μην καταστραφεί εντελώς η χρονιά για την ΑΕΚ και πώς μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0