Football Talk

Κόουλμαν: «Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι λόγω μιας διαιτητικής απόφασης»

Κόουλμαν: «Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι λόγω μιας διαιτητικής απόφασης»

Όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν μετά την ισοπαλία του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ (2-2), ενώ αναφέρθηκε και στο 4-4-2 των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουλμαν στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς:

«Έχουμε παίκτες που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά δεν έχω παράπονο. Νομίζω πως δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, επειδή δόθηκε κατά μας μία διαιτητική απόφαση. Δεν παραπονιέμαι για τη διαιτησία, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι ενώ ο παίκτης είχε σηκωμένο χέρι. Σήμερα δόθηκε πέναλτι, με τον παίκτη μας να έχει κατεβασμένο χέρι. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν κερδίσαμε γιατί νιώθω ότι θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες αποφάσεις υπέρ εμάς. Και είμαι απογοητευμένος γι' αυτό».

Για το 4-4-2:

«Όπως θα είδατε, με αυτόν τον τρόπο δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και ήμασταν πιο δημιουργικοί. Ο Κουλούρης είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και πρέπει να τον βοηθήσουμε. Ο Ντένιτς δεν είναι έτοιμος για ενενήντα λεπτά, ούτε ο Άλιμπεκ. Τα πήγαν πολύ καλά σήμερα πάντως, όπως και ο Μουνίθ. Με το 4-4-2 θέλω να συνεχίσω, δε μου αρέσει να αλλάζω συστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, παρά την κούρας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0