Football Talk

Αντσελότι: «Θα μπορούσε να είναι τελικός»

Αντσελότι: «Θα μπορούσε να είναι τελικός»
Όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κάρλο Αντσελότι ελπίζει να μπορέσει να βασιστεί στον Μπενζεμά, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον ζορίσει ούτε στο ελάχιστο: «Ο παίκτης δεν έχει παίξει για ένα μήνα, αλλά είναι ο Καρίμ. Αν είναι καλά, πρέπει να παίξει».

Αυτό τόνισε ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου στο «Parc des Princes», για τον αυριανό (15/2) πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League, όπου ο Ιταλός προπονητής προβλέπει μια σκληρή μάχη.

«Τα συναισθήματα είναι καλά, έχουμε εμπιστοσύνη. Ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες να κερδίσει το Champions League, όπως εμείς. Θα μπορούσε να είναι ένας τελικός», είπε ο Αντσελότι, απαντώντας στη συνέχεια στην ερώτηση, που ήταν περισσότερο δύσκολα να προπονεί, στο Παρίσι ή στη Μαδρίτη.

«Η προπόνηση δεν είναι δύσκολη για μένα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο σύλλογος, τόσο περισσότερο το απολαμβάνω. Είναι χαρά να προπονώ στη Μαδρίτη και να προπονώ στο Παρίσι», πρόσθεσε

«Ο Μπέιλ δεν έχει αδιαφορήσει για τους συμπαίκτες του, προπονείται καλά, είναι επαγγελματίας. Θέλει να τελειώσει εδώ όπως του αξίζει. Επειδή βοήθησε στην κατάκτηση του Champions League, έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Και νομίζω ότι τελειώνοντας εδώ θα ήταν καλό για την καριέρα του».

Σχετικά με τον Μπαπέ τόνισε:

«Όλοι οι παίκτες που παίζουν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Αυτό που πιστεύει ο Μπαπέ είναι το ίδιο με τον Μπενζεμά, τον Βινίσιους ή τον Μέσι. Θέλει να αποκλείσει τον αντίπαλο για να κερδίσει το Champions League. Η πίεση που έχουν και οι δύο ομάδες είναι ότι παίζουν εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι αυτό το παιχνίδι, να διαχειριστούμε την πίεση. Δεν είναι εμμονή, είναι κίνητρο. 

Παίζουμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας, σε ένα θεαματικό γήπεδο. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από τον χρόνο που πέρασα εδώ. Οι οπαδοί μου έδωσαν πολλή αγάπη. Ο Μαουρίτσιο κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν είναι εύκολο να προπονείς έναν σύλλογο όπως αυτόν, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει φυσικά». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0