Football Talk

Μαρτίνς για τη δολοφονία του Άλκη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για τέτοιου είδους καταστάσεις»

Μαρτίνς για τη δολοφονία του Άλκη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για τέτοιου είδους καταστάσεις»

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού σε δηλώσεις τους στη NOVA εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για μία μαύρη σελίδα και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί η ευκαιρία για αλλαγή.

«Είναι λυπηρό περιστατικό, το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό. Να στείλω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, να λυθεί γρήγορα η υπόθεση. Είναι μία μαύρη σελίδα στην ιστορία. Λυπηρό για την κοινωνία, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να λυθεί και να αποτελέσει παρελθόν. Σε στιγμές τέτοιου σοκ μπορεί να βρεθεί η ευκαιρία για να αλλάξουμε και να πλήξουμε τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως αυτή είναι μία αφορμή να γίνουν κάποια πράγματα εναντίον της βίας» ανέφερε συγκεκριμένα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το πώς μπορούν να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για τέτοιου είδους καταστάσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ίσως για να αποσοβήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις ο καθένας ξεχωριστά σε κάθε ομάδα και αθλητής, προπονητής, παράγοντας να έχει την κατάλληλη νοοτροπία και να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα προς τα έξω και να μην δυναμιτίζεται το κλίμα.

Να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των ομάδων ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους καταστάσεις. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0