Football Talk

Λειψία - Κολωνία 3-1: Νίκη τετράδας για τους «ταύρους»!

Λειψία - Κολωνία 3-1: Νίκη τετράδας για τους «ταύρους»!
Η Λειψία (έστω και με ματς περισσότερο) μπήκε στην τετράδα και έχει βάσιμες ελπίδες για να βρίσκεται στο Champions League της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο επιβλήθηκε με 3-1 της Κολωνίας και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ έφτασε σε τέταρτη νίκη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις.
Σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας η Λειψία επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Ελάχιστες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο στις δύο περιοχές. Η Λειψία είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως στερήθηκε καλών αποφάσεων στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και απείλησε ουσιαστικά σε δύο περιπτώσεις με τον ίδιο παίκτη. Ο Ενκουνκού σημείωσε το μοναδικό γκολ στο πρώτο μέρος στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν το 11ο του Γάλλου από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Όλμο σκόραρε στο 54′ και ο Ανχελίνιο στο 57ο λεπτό διαμορφώνοντας το 3-0 για τη Λειψία με ισάριθμες τελικές προσπάθειες στην πρώτη ώρα του αγώνα!

Ο Μπάουμγκαρτ έκανε αλλαγές που βοήθησαν την Κολωνία να βελτιώσει την εικόνα της στο τελευταίο ημίωρο και με τον Λέμπερλε να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0