Football Talk

Ατρόμητος - Λαμία 3-1: «Μαγικός» Κουλούρης και ανατροπή-ανάσα για τους Περιστεριώτες!

Ατρόμητος - Λαμία 3-1: «Μαγικός» Κουλούρης και ανατροπή-ανάσα για τους Περιστεριώτες!
Ο Ατρόμητος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όντας πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως στο δεύτερο έπαιξε με πάθος για την σωτηρία του και επιβραβεύτηκε, με τους Κουλούρη (δύο γκολ) και Άλιμπεκ να τον οδηγούν στο 3-1 επί της Λαμίας.

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τη Λαμία στο Περιστερί στην εξ' αναβολής αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο με εκπληκτική εμφάνιση και πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη έκαναν την ανατροπή παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 3-1. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να το γυρίσει, καθώς μέχρι και σήμερα δεν είχε καταφέρει ούτε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στην Λαμία και στην πρώτη ταχύτατη κόντρα που έβγαλε, άγγιξε το γκολ. Κάθετη πάσα για τον Ροτάριου που έφυγε στον κενό χώρο τρυπώντας την άμυνα της Λαμίας, με το δυνατό σουτ του μέσα από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μόλις στο 9’ της αναμέτρησης.

H Λαμία στο 26’ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και εντυπωσιακή απόκρουση του Γιαννιώτη σε κεφαλιά του Μαζουλουξή, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, περνώντας οριακά την τελική γραμμή της εστίας. Ο διαιτητής έδειξε αρχικά να συνεχιστεί το ματς όμως μετά από παρέμβαση του VAR, κατακυρώθηκε το γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. 

5507854_1.jpg

Δύο λεπτά μετά το γκολ της Λαμίας, ο Ατρόμητος πλησίασε την ισοφάριση, όμως ο Μαζουλουξής υπερασπίστηκε σωστά την εστία της ομάδας του (μετά από σύγκρουση του Μαυρομμάτη με τον Γκαραβέλη) διώχνοντας τη μπάλα σε σουτ του Τζοβάρα.

Η δεύτερη καλή ευκαιρία του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος είχε και πάλι για πρωταγωνιστή τον Ροτάριου, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως αυτή τη φορά νικήθηκε στο πλασέ του από τον Γκαραβέλη, που απέκρουσε σε κόρνερ στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρω των φιλοξενούμενων. 

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο 57’ έπειτα από λάθος στην άμυνα της Λαμίας και παράβαση από τον Τζανετόπουλο (χέρι), ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για τον Ατρόμητο με τον Κουλούρη να νικάει τον Γκαραβέλη για να φέρει το ματς στα ίσια.

Μ’ ένα εκπληκτικό γκολ στο 70’ οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν την ανατροπή. Ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε εντυπωσιακά στη μεγάλη περιοχή και σέρβιρέ στον Κουλούρη, ο οποίος γύρισε υπέροχα το σώμα του και με ένα άπιαστο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γκαραβέλη κάνοντας το 2-1.

Ο Σπιριντόνοβιτς ανέβασε κατακόρυφα τον Ατρόμητο με την είσοδό του στο ματς και λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, με το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να φεύγει άουτ στο 74’.

Μετά από το εντυπωσιακό ημίωρο που είχε από το 46' ως το 75' και το οποίο έφερε τα πάνω-κάτω στα ματς, ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε στα τελευταία λεπτά θέλοντας να διαφυλάξει το υπέρ του 2-1. 

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 88', έπεια από λάθος του Προβυδάκη, ο Άλιμπεκ κέρδισε τη μπάλα και βγήκε απέναντι στον Γκαραβέλη, για να τον νικήσει με πλασέ και να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 3-1.

5507908_1.jpg

Ο MVP

Με δύο γκολ ο Ευθύμης Κουλούρης ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Ατρόμητου στο β΄ημίχρονο και υπήρξε ο «σημαιοφόρος» της πολύτιμης νίκης των Περιστεριωτών.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο γκολ του Ατρομήτου, μετά από λάθος του Τζανετόπουλου, ήταν αυτό που έβαλε τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι, με τη Λαμία να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Τζοβάρας, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Κυβρακίδης, Χαρίσης, Όγκστουστ, Ναμπί (69΄Άλιμπεκ), Ροτάριο (75΄Κλωναρίδης), Μπεντινέλι(46΄Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89΄Ντένιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου (46΄Μπανγκουρά), Τζανδάρης, Νούνιες (73΄Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79΄Τιρόνε), Καραμάνος, Βέλλιος (64΄Νινούα).

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0