Football Talk

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Με αρκετές εκπλήξεις η εντεκάδα του Μαρτίνς!

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Με αρκετές εκπλήξεις η εντεκάδα του Μαρτίνς!

Με αρκετές αλλαγές και… δοκιμές παράταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό στο κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Παναιτωλικό!

Ήταν γνωστό, πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκούραζε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές απέναντι στον Παναιτωλικό, παρά την ήττα με 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προβεί σε αρκετές δοκιμές αλλά και αλλαγές στην βασική εντεκάδα για στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών. Συγκεκριμένα, το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν οι Κανέ και Καρβάλιο αλλά και ο Φαντιγκά ως βασικός.

Από την άλλη, θέση στο τέρμα παίρνει ο Τζολάκης, με τους Μπα, Παπαδόπουλο στα στόπερ και τον Κίτσο με τον Βρουσάι στα άκρα της άμυνας. Στον άξονα, δίπλα στον Κανέ θα είναι ο Σουρλής ενώ στα εξτρέμ θα κινηθούν οι Ονιεκούρου και Φαντιγκά. Τέλος, ο Ελ Αραμπί θα είναι μπροστά από τον Καρβάλιο.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με τους: Ανέστης, Μπακαδήμας, Μαλής, Βργκοτς, Περέιρα, Μάρτενσον, Αντούνες, Ντουάρτε, Μεντόσα, Ντάγκο, Καρέλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0