Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 1-0: Το γκολ-ποίημα του Ασένσιο, «κάλυψε» τις πολλές απουσίες των Μαδριλένων! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 1-0: Το γκολ-ποίημα του Ασένσιο, «κάλυψε» τις πολλές απουσίες των Μαδριλένων! (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει τόσο τις πολλές της απουσίες, όσο και τη Γρανάδα (06/02, 1-0) χάρη στο υπέροχο γκολ του Ασένσιο στο 74ο λεπτό, που έκρινε την αναμέτρηση και έφερε τους Μαδριλένους στο +6 από τη Σεβίλλη!
Χωρίς του Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ, η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη Γρανάδα. Παρόλα αυτά, ο Ασένσιο βγήκε μπροστά για τους «μερένχες» και με ένα φοβερό σουτ, έκρινε την αναμέτρηση, γράφοντας το τελικό 1-0 στο 74'!

Με τον τρόπο αυτό, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι εκμεταλλεύθηκε το χθεσινό (05/02) «στραβοπάτημα» της δεύτερης στη La Liga, Σεβίλλης, που ήρθε ισόπαλη με την Οσασούνα (0-0) και ξέφυγε στο +6 από τους διώκτες του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αφού μόλις στο 4ο λεπτό είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Πουέρτας. Ωστόσο, ο Τιμπό Κουρτουά ήταν σε ετοιμότητα και απέτρεψε τον κίνδυνο, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολευόταν να βρει ελεύθερους διαδρόμους και να δημιουργήσει χώρους, πετώντας ουσιαστικά στα «σκουπίδια» ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σημαντικό ρόλο βέβαια στην κακή της εικόνα, έπαιξαν οι πολλές και ηχηρές απουσίες στην επίθεση, αφού τόσο ο Καρίμ Μπενζεμά, όσο και ο Βινίσιους Τζούνιορ, ήταν εκτός.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι «μερένχες» έγιναν πιο δραστήριοι επιθετικά. Στο 61ο λεπτό, ο Ασένσιο προειδοποίησε, όταν σούταρε από καλή θέση, αλλά είδε τον Μαξιμιλιάνο να απομακρύνει.

Ό,τι δεν κατάφερε τότε, όμως, το έπραξε στο 74’! Αρχικά, κοντρόλαρε άψογα την μπάλα και την έστειλε με εξαιρετικά φάλτσα στην αριστερή πλευρά των διχτύων της Γρανάδα, λύνοντας τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του και με τον τρόπο αυτό, της χάρισε μία πολύ σημαντική τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, νίκη!


Ρεάλ
Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μαρτσέλο (84' Νάτσο), Μόντριτς (87' Θεμπάγιος), Καμαβινγκά (46' Βαλβέρδε), Κρόος, Ασένσιο, Ίσκο (65' Γιόβιτς), Ροντρίγκο (65' Αζάρ)

Γρανάδα: Μαξιμιλιάνο, Γκουίνι, Σάντσες, Τορέντε, Νέβα, Πουέρτας (71' Ράμπα), Μίλα (81' Ροσίνα), Γκοναλόν, Οζούνι (80' Αρέτσο), Σουάρες (62' Μολίνα), Κολλάδο (71' Πέτροβιτς)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0