Football Talk

Γιαννίκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας - Πειθαρχικό του Γέβτιτς!»

Γιαννίκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας - Πειθαρχικό του Γέβτιτς!»
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της «Ένωσης» με 2-1 (02/02) από τον Άρη, στην κάμερα της NOVA.
Σχετικά Άρθρα
Στα πολλά ιατρικά προβλήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί αναφέρθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-1 (02/02) από τον Άρη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο βαρύ κλίμα κάτω από το οποίο διεξήχθη το ματς, αλλά και στο πειθαρχικό παράπτωμα του Γέβτιτς, που τον έθεσε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους», τόνισε ξεκινώντας, ενώ για το ματς σχολίασε:
 
«Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμεΕίναι εσωτερικό θέμα του Γέβτιτς, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες», ενώ συμπλήρωσε πως: 

«Κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0