Football Talk

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναμπί

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναμπί
Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο Αντίλ Ναμπί.
Ατρόμητος και ΟΦΗ κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, με τους Περιστεριώτες να κάνουν γνωστό την Τετάρτη πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικος θα ανήκει στο δυναμικό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα με έναν μεγάλο προπονητή. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα μου ταιριάξει απόλυτα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω, με στόχο να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Σίγουρα στον ΟΦΗ πέρασα πολύ καλά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Τώρα είμαι εδώ, βασικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα», τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου στις πρώτες του δηλώσεις, για να προσθέσει για τον Κρις Κόουλμαν που θα βρει στον πάγκο των Περιστεριωτών:

«Ο Κρις Κόουλμαν είναι ένας τοπ προπονητής. Ένα σπουδαίο όνομα. Περιττεύουν οι συστάσεις για αυτόν. Όλοι τον γνωρίζουν στην Αγγλία, όλοι τον ξέρουν σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τον οποίο ήθελα να έρθω, ξέροντας με ποιον προπονητή πρόκειται να δουλέψω».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0