Football Talk

Λαμία – Άρης: Δύο σερί ισοπαλίες; Δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση! (video)

Λαμία – Άρης: Δύο σερί ισοπαλίες; Δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση! (video)

Μπορεί να έχουμε… βαρεθεί να βλέπουμε τους δυο τους να μένουν στο «, ωστόσο η Λαμία για τον Άρη αποτελεί την αγαπημένη του αντίπαλο στις ισοπαλίες!

Σχετικά Άρθρα

Έπειτα από μία κακοκαιρία και τρεις αναβολές, σήμερα θα μάθουμε μόλις τη μία εκ των τεσσάρων ομάδων που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι λοιπόν Λαμία και Άρης αναμετρώνται το απόγευμα της Τετάρτης (26/1, 20:00) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, προκειμένου να διεκδικήσουν για θέση στους «4» της διοργάνωσης.

Αυτή πρόκειται να είναι η τρίτη διαδοχική μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού το περασμένο σαββατοκύριακο όπως και την προηγούμενη Τετάρτη συναντήθηκαν ξανά στη Θεσσαλονίκη. Με τους δύο προηγούμενους αγώνες να έχουν μείνει στο «μηδέν», οι προσδοκίες μπορεί να μην είναι πολλές ωστόσο οι απαιτήσεις σίγουρα είναι.

Μπορεί να φαντάζει κάπως περίεργο το γεγονός πως σε αμφότερα τα σερί παιχνίδια καμία εκ των δύο δεν έχει καταφέρει να καταγράψει κάποια νίκη, ωστόσο με μια γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν καταλαβαίνει κανείς πως αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο!

Για τον Άρη η Λαμία είναι η αντίπαλος από το πρωτάθλημα με την οποία – αναλογικά μιλώντας – έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σε ισοπαλίες! Συγκεκριμένα από τα 11 συνολικά μεταξύ τους ματς, στα 5 έχουν μοιραστεί από έναν βαθμό. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως το ποσοστό φτάνει περίπου ένα 50% (45.4%) των αναμετρήσεών τους – δηλαδή σχεδόν τις μισές!

Αναλυτικά όλες οι μεταξύ τους ισοπαλίες διαχρονικά:

21/5/2017: Άρης – Λαμία 0-0 (Football League)

1/12/2019: Άρης – Λαμία 1-1 (Super League)

22/2/2020: Λαμία – Άρης 2-2 (Super League)

20/1/2022: Άρης – Λαμία 0-0 (Κύπελλο Ελλάδας)

23/1/2022: Άρης – Λαμία 0-0 (Super League)

Φυσικά απόψε αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να κερδίσει, αφού παίζεται μια ολόκληρη πρόκριση. Βέβαια εάν η στατιστική έχει ξανά τον πρώτο λόγο, οι δυο τους μπορεί να οδηγηθούν στην παράταση ή και γιατί όχι στα πέναλτι!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0