Football Talk

AEΚ: Αποκλείστηκε στα Σπάτα ο Γιαννίκης κι άλλα μέλη της Ένωσης! To πρόγραμμα της Τρίτης και ο κίνδυνος ενόψει ΠΑΟΚ

AEΚ: Αποκλείστηκε στα Σπάτα ο Γιαννίκης κι άλλα μέλη της Ένωσης! To πρόγραμμα της Τρίτης και ο κίνδυνος ενόψει ΠΑΟΚ
Τεράστια ταλαιπωρία και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, λόγω χιονιά.
Η μεγάλη χιονόπτωση που πέφτει και στην Αττική από το πρωί έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στην ΑΕΚ. Οι παίκτες πήγαν το πρωί στα Σπάτα, κάνοντας αποθεραπεία. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν προβλήματα. Όμως δημιουργήθηκαν στην πορεία. Στις 3 το μεσημέρι έγινε γνωστό πως περίπου δέκα άτομα της ΑΕΚ είναι αποκλεισμένα στα Σπάτα και δεν μπορούν να φύγουν.

Ανάμεσά τους ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, μέλη του τεχνικού τιμ και ο Βασίλης Δημητριάδης. Οι παίκτες έφυγαν λίγο νωρίτερα και έκαναν περίπου 2 με 2,5 ώρες να φτάσουν στα σπίτια τους! Μάλιστα, υπήρχε η σκέψη σε κάποιους να μείνουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής Οδού προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία, ωστόσο δεν υπάρχουν δωμάτια σήμερα, λόγω αναβολής πτήσεων.

Το ραντεβού στην ΑΕΚ την Τρίτη (25/1) είναι προγραμματισμένο στις 15:30 στο ΟΑΚΑ και από εκεί με πούλμαν θα πάνε στα Σπάτα για προπόνηση στις 17:00. Ωστόσο, με τις τωρινές συνθήκες αποκλείεται να γίνει κι αύριο προπόνηση, καθώς τα πάντα είναι καλυμμένα με χιόνι.

Σήμερα λοιπόν, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Μάνταλος και Τσιντώτας έκανα θεραπεία, ενώ τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Γαλανόπουλος και Λάτσι. Επίσης, οι Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους.

Όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ έχει την Τετάρτη τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ορατός κίνδυνος, αν γίνει φυσικά το παιχνίδι, να πάει χωρίς ουσιαστικά να έχει προπονηθεί το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη!





Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0