Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 2-2: Έσωσε την παρτίδα στο 92’ ο Μιλιτάο απέναντι στον «κακό δαίμονα» των Μαδριλένων!

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 2-2: Έσωσε την παρτίδα στο 92’ ο Μιλιτάο απέναντι στον «κακό δαίμονα» των Μαδριλένων!
Κακός δαίμονας της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως αποδεικνύεται η Έλτσε, η οποία αφού την δυσκόλεψε στο Κόπα Ντελ Ρέι μέχρι και την παράταση, τώρα της έκοψε δύο βαθμούς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τον Μιλιτάο να ισοφαρίζει στο 92’ και να γλιτώνει την ομάδα του από «κάζο»!

Και από το πουθενά, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκει αντίπαλο να την δυσκολεύει πολύ στην Ισπανία, καθώς μετά το Κόπα Ντελ Ρέι που οδηγήθηκε στην παράταση απέναντι στην Έλτσε, αλλά προκρίθηκε με 2-1, τώρα έφτασε στο σημείο να αισθάνεται ικανοποιημένη με το τελικό 2-2, που διαμόρφωσε ο Μιλιτάο.


Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το επίπεδο, ο Καρίμ Μπενζεμά έπρεπε να… χάσει το πρώτο πέναλτι της καριέρας του με τους Μαδριλένους, καθώς μέχρι στιγμής μετρούσε 16/16 και 100% ποσοστό ευστοχίας.

Ωστόσο, ο Γάλλος σημάδεψε στο 33ο λεπτό το οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα η Έλτσε να μη μείνει πίσω στο σκορ και εν συνεχεία να προηγηθεί με έναν παλιό γνώριμο από τα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μπογιέ σκόραρε στο 42ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να προβεί σε ακόμη μία ανατροπή απέναντι στην Έλτσε, αλλά το πράγμα δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο 18 λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90’.

Τότε ο Μίγια έκανε το 2-0 στο 76’, αλλά από το 82ο λεπτό και μετά η Ρεάλ ανέδειξε την καρδιά της πρωταθλήτριας που την χαρακτηρίζει. Μείωσε με πέναλτι του Μόντριτς που πέτυχε το δεύτερο γκολ του στα τελευταία τρία ματς της «Βασίλισσας» και έφτασε στην ισοφάριση στο 92’, με τον Μιλιτάο να μετουσιώνει σε ασίστ την πάσα του Βινίσιους Τζούνιορ.

Συμπέρασμα; Η Ρεάλ Μαδρίτης την δεδομένη χρονική στιγμή, χρειάζεται περισσότερα από 90 λεπτά για να κερδίσει την Έλτσε, δίχως να έχει βρει γκολ σε κανονική ροή αγώνα απέναντί της σε 180 αγωνιστικά λεπτά! Παράλληλα, αναλογικά και με την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων μπορεί να νιώθει… νικήτρια.

Στην πρώτη περίπτωση, ανέτρεψε το σκορ στο διάστημα της παράτασης και στην δεύτερη κατόρθωσε σε οκτώ λεπτά να αποφύγει την ήττα και να παραμείνει στην κορυφή με +4 βαθμούς διαφορά από την Σεβίλλη!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0