Football Talk

Έξαλλοι στην ΑΕΚ: Φωνάζουν για πέναλτι στον Μάνταλο και κόκκινη που δεν δόθηκε στον Κουλούρη

Έξαλλοι στην ΑΕΚ: Φωνάζουν για πέναλτι στον Μάνταλο και κόκκινη που δεν δόθηκε στον Κουλούρη

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Γκορτσίλα στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μάνταλο και το χτύπημα του Κουλούρη στον αρχηγό της Ένωσης

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου στο Ατρόμητος – ΑΕΚ. Στην Ένωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Γκορτσίλα για δυο σημαντικές φάσεις: Η πρώτη είναι στο 30’ (κι ενώ το σκορ είναι στο 0-1) με τον Μάνταλο να ανατρέπεται από τον Ντενίτς μέσα στην περιοχή. Ο Γκορτσίλα δεν δίνει το πέναλτι, ενώ στο VAR ο Τρεϊμάνις δεν τον στέλνει καν να δει τη φάση στο VAR.

Στο φινάλε του ημιχρόνου επίσης ο Κουλούρης χτυπάει το πέναλτι και αντικρίζει τόσο ο φορ του Ατρόμητου όσο και ο αρχηγός της ΑΕΚ την κίτρινη κάρτα! Στη συγκεκριμένη φάση δίνεται πλάγιο στον Ατρόμητο, με την ΑΕΚ να φωνάζει ότι είναι υπέρ της. Ο Κουλούρης πάει να το εκτελέσει γρήγορα, ο Μάνταλος με τον Ρότα πέφτουν πάνω του και να του κάνουν… τάπα. Πέφτοντας ο Κουλούρης χτυπάει με το πόδι τον Μάνταλο! Στην ανάπαυλα οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Γκορτσίλα και του έλεγαν: «Πες μας τι είδες! Πες μας γιατί αυτό δεν είναι κόκκινη»! Εννοείται εκτός του Γκορτσίλα ευθύνη έχει και το VAR με τον Λετονό Τρεϊμάνις.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0