Football Talk

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: «Στοπ» στο σερί και… γκέλα που δημιουργεί ενδιαφέρον στην Premier League! (video)

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: «Στοπ» στο σερί και… γκέλα που δημιουργεί ενδιαφέρον στην Premier League! (video)

Τέλος έλαβε στο Σεντ Μέρις το εντυπωσιακό, νικηφόρο σερί των 12 αναμετρήσεων για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Σαουθάμπτον και δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς, όπως άλλωστε συνηθίζει όταν η εξέλιξη του ματς είναι τέτοια, υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί, ανεξαρτήτως γηπέδου ή αντιπάλου, όπου και αν αγωνίζεται σε επίπεδο Premier League, όμως ο τρόπος παιχνιδιού της δεν μοιάζει μη αντιμετωπίσιμος για την Σαουθάμπτον, η οποία δεν ηττήθηκε ούτε στο Έτιχαντ αλλά ούτε και στο Σεντ Μέρις.

Το αντίθετο μάλιστα, με τους «αγίους» να προηγούνται και να διεκδικούν τη νίκη σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης. Πώς όμως φτάσαμε στο τέλος του σερί 12 νικηφόρων αναμετρήσεων για τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα;

Το λιθαράκι του για την έκπληξη έβαλε αρχικά ο Γουόκερ Πίτερς, ο οποίος «μιμήθηκε» τον Γουόρντ Πράους και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 7ο λεπτό της συνάντησης.


Η Σίτι έκανε μία μόλις τελική προσπάθεια στο τέρμα και το 1-0 του πρώτου μέρους προβλημάτιζε ιδιαίτερα τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος έχει δει μόλις μία φορά τους «πολίτες» να κάνουν ανατροπή σε ένα 45άλεπτο, πριν από τρία χρόνια με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ.

Και το σερί συνεχίστηκε, αλλά δεν συνοδεύτηκε με… ήττα. Ο Ντε Μπρόινε προέβη σε ασίστ στο 65’, για να χριστεί σκόρερ ο  Λαπόρτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βέλγος σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.


Ακολούθησε εξαιρετικός ρυθμός και πίεση από τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ, αλλά η Σαουθάμπτον του Χάζενχουτλ άντεξε. Κάπως έτσι, το ενδιαφέρον για τον τίτλο της «ζωντανεύει» και πάλι. Η Σίτι βρίσκεται 12 βαθμούς μπροστά από την Λίβερπουλ, με δύο ματς περισσότερα, ενώ εκκρεμεί και αναμέτρηση μεταξύ τους! Μπορεί η Premier League να μας εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά, όπως έκανε η Σαουθάμπτον; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0