Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-2: Ήττα-σοκ για τους «αετούς» από την ομάδα του Βασιλειάδη

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-2: Ήττα-σοκ για τους «αετούς» από την ομάδα του Βασιλειάδη
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 (5’ Βίμερ, 27’ Σεπφ) από την Αρμίνια Μπίλεφελντ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… φόρα στην αναμέτρηση, με τον Βίμερ μόλις στο 5’ να ανοίγει το σκορ και τον Σεπφ στο 27’ να διπλασιάζει τα τέρματα. Από εκεί και πέρα μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου η Άιντραχτ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα, με την Αρμίνια να έχει ισχυρό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, το ματς ήταν ισορροπημένο, με την Αρμίνια του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (έπαιξε βασικός μέχρι το 61’) να περνάει από το σπίτι της Άιντραχτ, επικρατώντας 2-0! 

Στην 8η θέση η Άιντραχτ με 28 βαθμούς, στην 14η η Αρμίνια με 21 βαθμούς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ (46’ Χασέμπε), Ντίνκα, Τσάντλερ (74’ Άχε), Ρόντε (51’ Πασιένσια), Σο, Κόστιτς, Λίνστρομ, Καμάντα (87' Χρούστιτς), Μόρι.

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Κράμερ): Ορτέγα, Αντράντε, Νίλσον, Πίπερ, Μπρούνερ, Βασιλειάδης (61’ Κούνζε), Σεπφ, Βίμερ (72’ Κάστρο), Οκουγκάβα (83' Χακ), Κρούγκερ (83' Λάουρσεν), Σέρα (61’ Κλος).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0