Football Talk

Γιαννίκης: «Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι – Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Γιαννίκης: «Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι – Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο αλλά και το επερχόμενο με τον Ατρόμητο σχολίασε ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο προετοιμάζεται η ΑΕΚ (23/1, 17:15). Έτσι λοιπόν ο Αργύρης Γιαννίκης προέβη στις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, στις οποίες μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση όπως και εκείνη του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμφάνιση στην Τούμπα: 

«Υπάρχει από τη μία ικανοποίηση για τη γενική εμφάνιση που είχαμε, αλλά και απογοήτευση που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Οι παίκτες μου έβγαλαν διάθεση, έβαλαν τα πόδια στη… φωτιά, λειτουργήσαμε σαν ομάδα».

Για τον Ντάρκο Γέβτιτς: 

«Είναι παίκτης που έχει ενεργό ρόλο, πρέπει να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το αν υπάρχει σκέψη να αξιοποιεί περισσότερο επιθετικά τους χώρους που βρίσκει σε ανοικτό γήπεδο: 

«Η επιθετική μετάβαση είναι μια φάση του παιχνιδιού που την έχουμε σαν στοιχείο, τώρα γιατί δεν βγαίνει στον βαθμό που θέλουμε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα».

Για τις αλλαγές που μίλησε και τις οποίες θέλει να κάνει: 

«Μίλησα για αλλαγή στη νοοτροπία, δουλεύουμε στην φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κ. Μελισσανίδη που στηρίζει αυτόν τον δρόμο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ένταση που βγάζει η ομάδα μετά από 3 μήνες δουλειάς; 

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλος οργανισμός, δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, ειδικά αν η ομάδα δεν είναι στην κορυφή. Έτσι, δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το κομμάτι μεταγραφές σε τι σημείο βρίσκονται: 

«Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα, τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Για τις δύο ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό: 

«Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω τι κάνουν άλλες ομάδες, είμαι πικραμένος που χάσαμε τα δυο παιχνίδια αυτά και ταυτόχρονα υπάρχουν και οι 2 πόντοι που πετάξαμε στη Ριζούπολη».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: 

«Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια, κούραση και προβλήματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να τα δώσουμε όλα. Έδειξε ο Ατρόμητος κάποια στοιχειά, έχει ποιοτικό ρόστερ και θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0