Football Talk

ΑΕΚ: «Σκασμένοι» οι παίκτες της από το 0-0 της Τούμπας – Τι έλεγαν στα αποδυτήρια

ΑΕΚ: «Σκασμένοι» οι παίκτες της από το 0-0 της Τούμπας – Τι έλεγαν στα αποδυτήρια

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ – Τι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στην Τούμπα και παρά τα μεγάλα της προβλήματα έπαιξε με πάθος και τακτικά σωστά τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του. Η ΑΕΚ μάλιστα πέτυχε ένα γκολ με τον Τσούμπερ που για εκατοστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και είχε άλλα δυο χαμένα τετ α τετ.

Αυτές οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και το οριακά ακυρωθέν γκολ του Τσούμπερ έκαναν έβαλαν τους παίκτες της ΑΕΚ «σκασμένους» στα αποδυτήρια: «Όλες οι καλές φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας και από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές. Ήρθαμε με τόσα προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη», έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Απαρηγόρητος ήταν και ο Ντάρκο Γέβτιτς για τη μεγάλη του χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο που έβγαλε ο Πασχαλάκης εντυπωσιακά. «Όταν σούταρα ήμουν σίγουρος για το γκολ γιατί είχα διαβάσει τις αντιδράσεις του Πασχαλάκη και ήξερα ότι στέκεται απέναντι από το σουτ. Αρκούσε να στείλω την μπάλα στη γωνία αλλά με διάβασε σωστά και το έβγαλε. Δεν πιστεύω ότι δεν σκόραρα», έλεγε ο Γέβτιτς σε ανθρώπους της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη φάση.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0