Football Talk

Premier League: Η FA διερευνά κίτρινη κάρτα της Άρσεναλ για «ύποπτα μοτίβα στοιχημάτων»!

Premier League: Η FA διερευνά κίτρινη κάρτα της Άρσεναλ για «ύποπτα μοτίβα στοιχημάτων»!

Στη διερεύνηση ενός ύποπτου μοτίβου στοιχημάτων, με αφορμή μιας κίτρινης κάρτας σε παίκτη της Άρσεναλ, βρίσκεται η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) ερευνά μια κίτρινη κάρτα που έλαβε ένας παίκτης της Άρσεναλ σε αγώνα της Premier League αυτή τη σεζόν για ύποπτα μοτίβα στοιχημάτων. Συγκεκριμένα η Athletic αναφέρει ότι οι στοιχηματιστές επισήμαναν στην FA πως ένα ασυνήθιστο χρηματικό ποσό δόθηκε σε παίκτη των «κανονιέριδων» για να του δείξουν κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα. Οι γνώστες του τζόγου λέγεται ότι περιέγραψαν το χρηματικό ποσό που τοποθετήθηκε στην κίτρινη κάρτα ως «εξαιρετικά ασυνήθιστο».

Το «spot betting», όπως είναι ευρέως γνωστό, περιλαμβάνει τον τζόγο για μεμονωμένα αποτελέσματα και αποτελεί απειλή για τα κυβερνητικά όργανα σε σύγκριση με τα κανονικά στοιχήματα, όπως ένας αγώνας που κερδίζει ομάδα. Όπως το να σηκώσεις σκόπιμα μια κίτρινη κάρτα, τα φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά μπορούν να αποφέρουν χιλιάδες παίκτες και τα στοιχήματα σποτ έχουν αναδειχθεί ως πρόβλημα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0