Football Talk

Τσάβι: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ντεμπελέ πέντε μήνες τώρα…»

Τσάβι: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ντεμπελέ πέντε μήνες τώρα…»
Ο Τσάβι αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, υποστηρίζοντας πως ο 24χρονος δεν παίρνει την απόφαση να ανανεώσει με την Μπαρτσεολόνα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Γάλλο διεθνή.

«Με τον Ουσμάν βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση. Ο σύλλογος έχει πάρει την απόφαση ότι εάν δεν ανανεώσει, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Ματέου (Αλεμάνι, CEO) βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του εδώ και πέντε μήνες. Ή θα ανανεώσει ή θα βρεθεί λύση. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση.

Ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί του, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Πρέπει να κοιτάξεις τα συμφέροντα του συλλόγου και πρέπει να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για το σύνολο.. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.

Είτε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε να αναζητήσει διέξοδο. Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος με τον Ουσμάν. Θέλει να ανανεώσει, αλλά δεν παίρνει την απόφαση και ως σύλλογος πρέπει να πάρουμε μία. Είναι κρίμα, γιατί ποδοσφαιρικά ξέρει το έργο που υπάρχει. Έχει παίξει κάθε δυνατό λεπτό και έχει το πάνω χέρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός κόουτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0