Football Talk

Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας: Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα!

Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας: Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα!

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό (19/01, 15:00), αλλά τα «φώτα» είναι στραμμένα στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα!

Σχετικά Άρθρα

Όλα τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετριούνται στην Τούμπα (19/01, 19:00), στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού που ξεχωρίζει από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά από επτά σερί νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει το momentum υπέρ του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τη δική του παράδοση τόσο στον θεσμό, όσο και απέναντι στην ΑΕΚ. Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη θέλει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και βγήκαν στην επιφάνεια, κόντρα στον Παναιτωλικό και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε (19/01, 19:00) στην Τούμπα, που θα κάνει ευκολότερο το έργο του στο ΟΑΚΑ.

Πριν από τη μεγάλη αυτή «μάχη», η ομάδα που πλήγωσε την «Ένωση», ο Παναιτωλικός, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί και απλώς καλούνται να επαναλάβουν ό,τι έπραξαν και πέρυσι στον θεσμό, όταν απέκλεισαν τα «καναρίνια». Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά τη μεγάλη της νίκη, αλλά και ο Ολυμπιακός, που προβλημάτισε στη Λεωφόρο.

Σε αυτό το γήπεδο, στις 17:00 (19/01), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, την μοναδική ομάδα της Super League 2, που έφτασε έως τα φετινά προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος των «πρασίνων» προφανώς να τελειώσουν την πρόθεση πριν τη ρεβάνς στη Θεσσαλία, ενώ από τη δική τους πλευράς οι Καρδιτσιώτες, θέλουν να φύγουν με ό,τι καλύτερο μπορούν από την Αθήνα, έστω κι αν δεν έχουν αγωνιστεί μέσα στο 2022.

Η αυλαία αυτών των πρώτων αναμετρήσεων «πέφτει» την Πέμπτη (20/01). Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Οι μεν «κίτρινοι» θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά το 0-0 (15/01, 0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι Φθιωτοί αποτελούν μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες φέτος, κάτι που απέδειξαν και απέναντι στον Ιωνικό στην τελευταία τους αναμέτρηση, του οποίου επικράτησαν με 2-1 (15/01).

Υπενθυμίζεται πως σε όλες τις αναμετρήσεις ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:  

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 

15:00 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 

17:00 Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας                          

19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ    

           

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 

21:30 Άρης - Λαμία
                         

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0