Football Talk

Παναθηναϊκός: Να... καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας – «Γερό» rotation από Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Να... καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας – «Γερό» rotation από Γιοβάνοβιτς!

Ώρα… Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης (19/01, 17:00, COSMOTE SPORTS 3HD), θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού!

Σχετικά Άρθρα

Εξαιρετικά σημαντικός είναι ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό που διεξάγεται την Τετάρτη (19/1, 17:00 COSMOTE SPORTS 3HD) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που πλέον έχουν βάλει για τα καλά στο… πρόγραμμα τους το Κυριακή-Τετάρτη καλούνται να εμφανιστούν ιδιαίτερα σοβαροί, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες απέναντι στους αξιόμαχους Καρδιτσιώτες, που γράφουν ιστορία φέτος στο θεσμό.

Άλλωστε, το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί μεγάλο στόχο για τους «πράσινους» και ιδιαίτερα με μια τέτοια αρκετά ευνοϊκή κλήρωση (σε σχέση με τους υπόλοιπες ομάδες που βρέθηκαν στην κληρωτίδα), το τριφύλλι οφείλει να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και να μην αφήσει την παραμικρή εκκρεμότητα για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Καρδίτσα.

Έως και 7 αλλαγές θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς!

Με την κόπωση να αρχίζει να συσσωρεύεται, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε ένα «γερό» rotation στο ματς του Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει έως και 7 αλλαγές στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Προβάδισμα για να ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ έχει ο Σωκράτης Διούδης, με τους Σάντσες και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να παίρνει μετά από καιρό φανέλα βασικού, δίπλα στον Σένκεφελντ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει πιθανότητα τον Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ μπροστά του θα πάρουν θέση οι Αλεξανδρόπουλος και Λούντκβιστ, ενώ στα άκρα της επίθεσης τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν έχουν οι Βιτάλ και Παλάσιος.

Στη κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Καρλίτος να περνάει στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς για να αρχίσει να παίρνει ρυθμό και τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά για το 2022.

Η 24μελής αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

***Εκτός έμειναν ο Χατζηγιοβάνης, που κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος από τον Γιοβάνοβιτς και ο Κουρμπέλης.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0