Football Talk

Φρανκ: «Αξίζει να επιστρέψει ο Έρικσεν, αλλά εμείς δεν έχουμε μιλήσει»!

Φρανκ: «Αξίζει να επιστρέψει ο Έρικσεν, αλλά εμείς δεν έχουμε μιλήσει»!

Μπορεί ο Κρίστιαν Έρικσεν να έχει συνδέσει τις τελευταίες ώρες το όνομά του με την Μπρέντφορντ, αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής στην Premier League, αλλά ο Τόμας Φρανκ προς το παρόν συνεχίζει να μην επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι, δηλώνοντας απλώς πως ο Δανός μπορεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Κρίστιαν Έρικσεν με την Premier League και με την… Μπρέντφορντ, λέγοντας πως οι «μέλισσες» έχουν ενδιαφερθεί για τον Δανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις, όντας ελεύθερος, μετά την λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ, αν και δήλωσε κολακευμένος για την σύνδεση της Μπρέντφορντ με τον Έρικσεν, εντούτοις επισήμανε πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αξίζει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του Τόμας Φρανκ:

«Είμαστε κολακευμένοι για το γεγονός πως μας έχουν συνδέσει με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Αξίζει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, όχι, δεν έχω μιλήσει με τον Κρίστιαν αυτή την στιγμή»!


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0