Football Talk

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν Μονάχου!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε σε όλα και φέρνει στην Ελλάδα τον 20χρονο αριστερό μπακ Λουίς Ποζνάνσκι της Βέρντερ Βρέμης ο οποίος ξεκινησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου!
Σχετικά Άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει τα ψώνια του από την αγορά της Γερμανίας και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την καλύτερη ομάδα της χώρας, την Μπάγερν Μονάχου!

Οι Ηπειρώτες έψαχναν για ένα αριστερό μπακ και συμφώνησαν σε όλα με την Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του 20χρονου Γερμανοπωλονού Λουίς Ποζνάνσκι ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμα των ακαδημιών των πρωταθλητών Γερμανίας έχοντας αγωνιστεί τις ομάδες της Κ-17 και Κ-19 των Βαυαρών πριν μετακομίσει στην Βέρντερ Βρέμης, ενώ έχει αποτελέσει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των «πάντσερ»!

Ο ΠΑΣ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Βρέμης και ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την Βέρντερ να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ποζνάνσκι αποτελεί επιλογή του Ηρακλή Μεταξά ο οποίος γνωρίζει καλά την γερμανική αγορά και όλοι στα Γιάννενα ελπίζουν ότι έχουν βρει ένα νέο λαβράκι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0