Football Talk

Καρέλης: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ» (video)

Καρέλης: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ» (video)

Όσα δήλωσε ο σκόρερ του πρώτους τέρματος του Παναιτωλικού, Νίκος Καρέλης, μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και τη σπουδαία νίκη (2-1) του Παναιτωλικού, με ανατροπή, κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νίκος Καρέλης που πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα του σχολίασε τόσο την εμφάνιση των «καναρινιών» όσο και το τέρμα που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρέλης στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την πρώτη ιστορική νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ στην Αθήνα:

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ. Κάθε μέρα δουλεύουμε για το καλύτερο. Σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε μία ΑΕΚ που ξέρουμε ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Την αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Μπορεί να δεχθήκαμε το γκολ, όμως μείναμε στο πλάνο. Όλα τα παιδιά ήξεραν ότι με το 1-0 θα το κυνηγήσαμε ως το τέλος. Κι αυτό κάναμε. Πήραμε αυτό που μας άξιζε».

Για το 1-0 που έκανε η ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι πως όταν δέχεσαι ένα γκολ μερικά λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου είναι αρκετά δύσκολο. Όμως έχουμε δείξει και από εμπειρία, μείναμε στο πλάνο. Μπήκαμε με ψυχραιμία και ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το τέλος δουλέψαμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Όλα τα παιδιά πήραν μεγάλη ψυχολογία μετά το 1-1. Έβαλε και ένα πολύ όμορφο γκολ ο Μεντόσα και πήραμε τη νίκη».

Για το πρώτο του γκολ επί της ΑΕΚ:

«Το δεύτερο ημίχρονο όταν μπαίνεις είσαι πιο ξεκούραστος. Μπορεί να μπεις και να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου. Όλα τα παιδιά κάναμε ό,τι μπορούσαμε».

Για τη συνέχεια:

«Μέσα σε λίγες ημέρες θα πρέπει να παίξουμε αρκετές ομάδες. Μας δίνει όμως αυτή η νίκη μία ψυχολογία. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0