Football Talk

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι και άλλο ταλέντο της Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι και άλλο ταλέντο της Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Η ομάδα του Πειραιά φαίνεται πως δεν θα σταματήσει στην περίπτωση του Μπαντιουνγκού Φαντιγκά, καθώς κοιτάει ακόμα ένα «λαβράκι» από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Μπαντιουνγκού Φαντιγκά έχει ταράξει τα μεταγραφικά νερά στη Γαλλία, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν γνωρίζει πως έχασε ένα ταλέντο που μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον. Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν στον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Αντίθετα, η συγκεκριμένη μεταγραφή, άνοιξε την… «όρεξη» στην ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο μάτι την περίπτωση του Αλεξάντρ Φρεσάνζ, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη ομάδα του γαλλικού συλλόγου.

Ο 20χρονος επιθετικός είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που αναμένεται να αποχωρήσουν από το Παρίσι στη τωρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν βρίσκει χώρο στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν χαρακτηριστικά, πως ο ίδιος είναι ήδη στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Ο συνωστισμός στην γραμμή κρούσης, δεν έχει επιτρέψει στον Καμερουνέζο φορ να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, όμως η ηλικία του, τον «πιέζει» να κάνει το επόμενο βήμα, μιας και στο Παρίσι δεν έχει μέλλον. Μένει να φανεί, αν ο Ολυμπιακός, τώρα που άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Παρί, αν θα προχωρήσει την περίπτωσή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0