Football Talk

Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τις «ασπιρίνες», παρά τις δύο αποκρούσεις πέναλτι του Σόμερ!

Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τις «ασπιρίνες», παρά τις δύο αποκρούσεις πέναλτι του Σόμερ!
Η Λεβερκούζεν πέρασε με το… φτωχό 1-2 από το Borussia Park, έχοντας 14 σουτ στο τέρμα του Σόμερ και δύο χαμένα πέναλτι.

Η Λεβερκούζεν επικράτησε της αντιπάλου της, Γκλάντμπαχ, και η ομάδα του Σεοάνε «γύρισε» στη 3η θέση του πρωταθλήματος μετά το στραβοπάτημα της Χόφενχαιμ στο Βερολίνο.

Η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ υποδέχτηκε την Λεβερκούζεν για την 19η αγωνιστική της Bundesliga. Με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη τεράστια νίκη-ανατροπή με 1-2 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία. Αντιθέτως, οι «ασπιρίνες» δεν έχουν δει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Παρά το ψυχολογικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Άντριχ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Γιάν Σόμερ είχε αποκρούσει πέναλτι του Πάτρικ Σικ.

Παρόλα αυτά, ο Τσέχος πήρε το αίμα του πίσω στο 74ο λεπτό και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 81’ με τον Νίκο Ελβέντι να βρίσκει δίχτυα, όμως αυτό δεν ήταν τελικά αρκετό για την ομάδα του, η οποία δεν πήρε τίποτα από την αναμέτρηση.

Οι ενδεκάδες:

Γκλάντμπαχ (Άντολφ Χιούτερ): Σόμερ,Φρίντριχ, Ελβέντι, Γιάντσκε (70’ Μπέιερ), Λάινερ (80' Χέρμαν), Κονέ, Μπένες (61’ Σκάλι), Νετζ (61΄Τουράμ), Νόιχαους, Στιντλ (79' Πλεά), Εμπολό

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τζεράρντο Σεοάνε): Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ (56’ Φοσού-Μενσά), Τα, Ινκαπιέ, Μπάκερ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Βίρτζ (89' Αμίρι), Μπελαραμπί (81' Αντλί), Ντιαμπί (89’ Ρέτσος), Σικ

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0