Football Talk

Σούπερ Καπ Ιταλίας, Ίντερ – Γιουβέντους 2-1: Ο Σάντσες «σκότωσε» στο 121' τη Γηραιά Κυρία και οι νερατζούρι σήκωσαν την κούπα!

Σούπερ Καπ Ιταλίας, Ίντερ – Γιουβέντους 2-1: Ο Σάντσες «σκότωσε» στο 121' τη Γηραιά Κυρία και οι νερατζούρι σήκωσαν την κούπα!

Με γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 121' της παράτασης, η Ίντερ νίκησε 2-1 την Γιουβέντους και κατέκτησε το 6ο Super Cup της ιστορίας της.

Οι νερατζούρι επικράτησαν 2-1 της Γιουβέντους στην παράταση και κατέκτησαν το Supercoppa Italiana. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 120+1'.

Η Γιουβέντους πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή στο 25’ όταν ο Μοράτα έκανε τη σέντρα και ο ΜακΚένι με κεφαλιά το 0-1. Η Ίντερ δεν ήταν πλέον τόσο πιεστική, όμως στο λιγότερο καλό της μισό του ημιχρόνου ισοφάρισε. Στο 35’ ο Ντε Σίλιο έπεσε πάνω στον Τζέκο μέσα στην περιοχή και ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ για το 1-1 που έμεινε για τα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη οι Bianconeri ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν δυνατά, με το σουτ του Μπερναρντέσκι να περνά μόλις άουτ, για να απαντήσει στο 59’ η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι με την κεφαλιά του Ντάμφρις στο δοκάρι μετά το γλυκό σήκωμα του Τσαλχάνογλου. Το 1-1, όμως, διατηρήθηκε για τα 90’ με τους Λαουτάρο και Πέρισιτς να έχουν με σουτ τις καλύτερες στιγμές.

Στο 96’ η κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες μετά το κόρνερ του Τσαλχάνογλου πέρασε χιλιοστά έξω, ενώ η Γιουβέντους είχε υποψία καλής στιγμής στοο 102’ με το σουτ του Ντιμπάλα. Ολα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι, όμως στο 121’ η άμυνα των Bianconeri έκανε λάθος, ο Νταρμιάν τσίμπησε ωραία και ο Αλέξις Σάντσες από κοντά πλάσαρε σωστά για το 2-1 και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του!


Ίντερ:
 Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φρέι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (89' Νταρμιάν), Μπαρέλα (89' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (100' Ντιμάρκο), Τζέκο (76' Κορέα), Λαουτάρο (75' Σάντσες)

Γιουβέντους: Περάν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, ΜακΚένι, Λοκατέλι (90' Μπέντανκουρ), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (79' Αρτούρ), Κουλουσέβσκι (74' Ντιμπάλα), Μοράτα (88' Κεν)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0