Football Talk

Νιούκαστλ: Δεύτερο απόκτημα των Σαουδαράβων ο Γουντ της Μπέρνλι!

Νιούκαστλ: Δεύτερο απόκτημα των Σαουδαράβων ο Γουντ της Μπέρνλι!

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την απόκτηση του Κρις Γουντ για τη Νιούκαστλ, με την ομάδα του Έντι Χάου να τα βρίσκει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τη Μπέρνλι, να πληρώνει τη ρήτρα και να αναμένει απλώς την ολοκλήρωση της υπόθεσης!

Μπορεί ο Κίραν Τρίπιερ να αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» των Σαουδαράβων της Νιούκαστλ, στη νέα εποχή των «καρακαξών», όμως οι εξελίξεις τρέχουν και ο Έντι Χάου προσπαθεί να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του, μετά και από τον αναπάντεχο αποκλεισμό από την Κέιμπριτζ στο FA Cup.

Ποια είναι η επόμενη επιλογή της Νιούκαστλ; Ο Κρις Γουντ της Μπέρνλι, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ελάχιστους διασωθέντες στην σεζόν της ομάδας του και έχει ήδη συμφωνήσει για να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Η Μπέρνλι έδωσε τα χέρια με τη Νιούκαστλ έναντι 20 εκατομμυρίων και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί άμεσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ!

Συνολικά, κατέγραψε 165 συμμετοχές με απολογισμό 53 γκολ με τη φανέλα της Μπέρνλι, τα τρία εκ των οποίων τη φετινή σεζόν (σε 17 συμμετοχές), αλλά όπως όλα δείχνουν, το μόνο που εκκρεμεί είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0