Football Talk

Serie A: Επικράτησε η Νάπολι της Σαμπντόρια – Εξάστερη η Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε!

Serie A: Επικράτησε η Νάπολι της Σαμπντόρια – Εξάστερη η Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε!
Με το φτωχό 1-0 νίκησε η Νάπολι τη Σαμπντόρια. Διέλυσε την Ουντινέζε μέσα στη Dacia Arena η Αταλάντα με 6-2! Η Σασουόλο διέλυσε την Έμπολι μέσα στην έδρα της με 5-1.

Οι Ναπολιτάνοι έκαναν το καθήκον τους κόντρα στη Σαμπντόρια και επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Πετάνια. Παράλληλα, Αταλάντα και Σασουόλο πέρασαν… «αέρα» από τις έδρες των Ουντινέζε και Έμπολι αντίστοιχα.

Ο Αντρέα Πετάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Νάπολι και πέτυχε ένα τρομερό γυριστό στο 43ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ και να χαρίσει του τρεις βαθμούς στη στην ομάδα του που… δεν παρατάει τη κούρσα του τίτλου και μειώνει τη διαφορά της στους πέντε πόντους από τη 1η Μίλαν.

Οι «μπεργκαμάσκι» άνοιξαν το σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Μάριο Πάσαλιτς έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Τζουσέπε Πετσέλα και πέντε λεπτά αργότερα, ο Λούις Μουριέλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Ενώ, ο Ρούσλαν Μαλινόφκσι σημείωσε το 3-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με μία βολίδα που άφησε «άγαλμα» τον Ντανιέλε Παντέλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα «χαλάρωσε» αμυντικά και δέχθηκε δύο γκολ από την Ουντινέζε αλλά… δεν άφησε επιθετικά το πόδι από το γκάζι και σκόραρε άλλα τρία τέρματα με τους Λουίς Μουριέλ, Γιοακίμ Μέλε και Ματέο Πεσίνα για να σημειώσουν το τελικό 2-6!

Η Σασουόλο είχε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στην Έμπολι, αφού πέρασε σαν… «σίφουνας» με 5-1. Με τους Τζιακόμο Ρασπαντόρι και Τζιανλούκα Σκαμάκα να σκοράρουν δύο τέρματα ο καθένας, με αποτέλεσμα να προσπεράσουν την Έμπολι στο βαθμολογικό πίνακα. Η οποία πέτυχε ένα γκολ στην αναμέτρηση με τον Λίαμ Χέντερσον στο 16ο λεπτό.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0